Nipsey Hu$$le x Karen Civil TV Short Documentary + Crenshaw Tracklist & Thank Yous

Nipsey Hu$$le teamar upp med Karen Civil TV för en kort 5 minuters dokumentär. Vi får cruisa runt med honom i hans områden Slauson och Crenshaw. Han berättar om att fokuset på kommande Gangsta Grillz ‘tapet är helt enkelt bra låtar. Han är medveten om att fansen längtat efter ny musik och han lovar oss att detta kommer vara värt väntan. Han förklarar även varför framsidan av mixtapet ser ut som det gör. Projektet Crenshaw kommer att presenteras av DJ Drama. Det kommer släppas den 8:e oktober via datpiff.com!

Här kan ni se tracklistan för Crenshaw. Vi kommer alltså få höra artister som bland andra James Fauntleroy, Dom Kennedy, Skeme, Slim Thug, Z-Ro och Rick Ross gästa på ‘tapet. Produktionen kommer bland annat The Futuristics, 9th Wonder och 1500 or Nothin stå för. Vissa låtar som vi kommer kunna hitta på Crenshaw, har vi redan hört. Det är låtar så som “Face The World”, “All Get Right”, “Blessings” och “Summertime In That Cutlass” bland annat som Nipsey släppte tidigare i år, i väntan på albumet TMC: Victory Lap. Dessa låtar kan ni redan nu höra på Nipsey’s soundcloud, på www.soundcloud.com/niphussle. Klicka på bilden för större format.

IMG_9025

På bilden här nedan kan vi se alla tack som Nipsey vill ge sina föräldrar, hans bror, hans business partners och vänner och människor som hjälpt honom. Klicka på bilden för större format.
IMG_0097-1

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s